Kvinnen kjører forbi en stor pelsball i veikanten. Når hun ser nærmere begynner den å røre på seg!

Da Realene Prieb var på vei hjem fra jobb en dag, fikk hun plutselig øye på noe uvanlig i veikanten. Først klarte hun ikke å sette fingeren på hva det var.

Det var i forrige, da hun var på vei hjem fra jobb i Saskatchewan i Canada, at kvinnen stoppet – fordi hun så en liten pelsdott i veikanten. Etter hvert som hun kom nærmere, ble det klart hva det var: et lite piggsvin!

Raelene bestemte seg for å hjelpe den lille stakkaren, og nå har den godhjertede innsatsen hennes spredt seg på internett.

Når Raelene kom nærmere, så hun at det lille piggsvinet lå på ryggen i snøen og sprellet. Hun så at den kjempet for å komme seg på beina, og at den ble bekymret når Raelene nærmet seg.

Til slutt skjønte hun at piggsvinet ikke ville klare det selv.

Da hentet hun en liten kost hun hadde liggende i bilen. Hun la den forsiktig ned ved siden av piggsvinet, slik at han kunne ta tak i den og komme seg på beina. Så hjalp hun ham å komme seg over brøytekanten, og ut av veien.

Realene filmet hendelsen og publiserte klippet på Facebook, hvor hun umiddelbart ble hyllet som en helt. Videoklippet spredte seg i en enorm fart, og alle applauderer kvinnens fantastiske redning.

Se videoklippet selv nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook