Valpen ble slengt ut som SØPPEL av eierne hun elsket. Se når en ekte dyrevenn strekker ut hånden!

Noe av det verste jeg vet er mennesker som forlater sine hunder når de er leie av dem. Jeg synes det er helt forferdelig!
Hundene er alltid så snille mot oss og vil bare være våre venner. Det minste man kan gjøre om det er slik at man ikke lenger kan ha hund, er å se til at den får et kjærlighetsfylt nytt hjem.

Denne videoen er vanskelig å se. Valpen Julia ser så lei seg ut og forstår ikke hvorfor noen har villet gjøre henne noe så ille. Men heldigvis fikk hun til slutt den familien og kjærligheten hun fortjener. Jeg gråt mange tårer når jeg så denne videoen.

Den lille valpen Julia hadde blitt forlatt ensom ute i det ville for å dø. Det er usikker hvem eller hvorfor noen hadde gjort det mot Julia, men hun hadde helt enkelt blitt forlatt til seg selv.

Det var noen mennesker som fant henne og tok henne med til et dyrehjem.

ju1

Julia var bare øyeblikk fra å dø, skriver Littlethings. Hun hadde arr over hele kroppen og hadde fått blodforgiftning.

ju2

Disse bildene er hjerteskjærende. Man kan virkelig se i Julias øyne hvor redd og skjør hun har blitt.

ju3

[adsense2]

 

Men etter noen uker begynte Julia å føle seg bedre og fikk tilbake sin helse. Endelig kunne hun løpe rundt og leke igjen. Til slutt kom det også en kjærlighetsfylt familie som ville ta hånd om henne.

Hos familien fikk hun nye hundevenner som ble hennes nye bestevenner!

ju4

Under kan du se hvordan Julia hadde gitt opp håpet, men sakte men sikkert fikk tilbake troen på livet. Men jeg advarer deg, det er vanskelig å ikke begynne å gråte når du ser hvor sliten kroppen til lille Julia er når hun nettopp har blitt levert til dyrehjemme.

Se den hjerteskjærende videoen under og DEL dette om du er glad for at det gikk fint med Julia! 
Lik oss på Facebook