Hver dag setter hunden seg på bussen alene. Destinasjonen hennes rører tusenvis til tårer!

Hunder er virkelig fantastiske dyr. Det finnes utallige grunner til å elske de. De er lojale, kloke og har du først vunnet tilliten til en hund, elsker den ubetinget resten av livet.

Men selv om hunder er «menneskets beste venn», kan de også være veldig selvstendige. Det er Eclipse et godt eksempel på.

Eclipse elsker å være leke i parken. Så mye at hun har lært seg å dra dit på egen hånd når eieren ikke kan ta henne med dit.

Den sorte labradoren tar bussen til den lokale hundeparken, hvor hun leker og møter nye hunder og mennesker. Så tar hun bussen hjem noen timer senere.

Det hele skal ha startet med at Eclipse ble utålmodig da hun og eieren skulle gå på bussen en dag, så hunden hoppet ombord på egen hånd. Der oppførte hun seg eksemplarisk, og ble god venn med sjåføren. Siden har hun tatt bussen selv når eieren ikke har mulighet til å bli med til parken. Eller så drar hun i forveien, og eieren møter henne i parken senere.

Alle bussjåførene kjenner til henne, og Eclipse har til og med tillatelse fra politiet til å ta bussen selv, så lenge sjåførene synes det er greit. Nå har hun til og med fått seg et eget busskort som henger i halsbåndet.

Møt den selvstendige hunden i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook