Dette er Layla. Hundevalpen som sjarmerer hele internett i senk med smilet sitt!

Denne nydelige valpen heter Layla. Hun smiler fra øre til øre og ser rett og slett ut som en lykkelig solstråle – til tross for at hun ikke hadde et hjem.

Det er mange hunder som ikke har en familie, og Layla var en av de. Hun ble funnet ved siden av en motorvei i USA, hvor hun nesten ble påkjørt og drept. Men heldigvis ble hun plukket opp og plassert på et dyrehjem.

Etter å ha publisert bilder av den smilende valpen på sosiale medier i håp om å finne et hjem til henne, ble dyrehjemmet kontaktet av Nicole og Matthew, et ungt kjærestepar. De hadde allerede bestemt seg for å adoptere henne.

Dermed fikk Layla virkelig grunn til å trekke på smilebåndet. Og hun fikk ikke bare et nytt hjem med en god familie – hun fikk seg også noen nye lekekamerater. Nicole og Matthew hadde nemlig tre hunder og en katt fra før.

Møt Layla og den lykkelige familien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine!


            
https://www.facebook.com/thedodosite/videos/470292317186741/?v=470292317186741