Hjortekalven var blind og døende. Det denne kvinnen gjorde da forandret begges liv. For alltid.

Sommeren i 2004 tok veterinæren Melanie Butera imot en uvanlig pasient: en døende hjortekalv som heter Dillie. Melanie og mannen hennes tok hånd om Dillie til hun ble frisk, og nå er hun som deres eget barn. Hun har til og med sitt eget soverom i huset! Når denne bedårende hjorten ikke ligger i sengen på rommet sitt, er hun ute og leker og bader i bassenget.

En stund etter at Melanie begynte å ta hånd om Dillie, fikk hun kreft. Og nå har hun skrevet en bok om hvordan denne kjærlighetsfulle hjorten har hjulpet henne til å forstå hva meningen med livet er, og hvordan Dillie gjorde at hun ble friskere. Boken har blitt veldig kritikerrost.

Denne historien gjorde oss skikkelig rørte. Det tror vi du også vil bli når du har sett denne videoen:Legg igjen en kommentar

Lik oss på Facebook