Den stakkars hunden satt fastlenket i kulden i 4 år. Helt til denne helten dukket opp!

Det er helt ufattelig for meg, men folk klarer gang på gang å bevise at mennesker kan være utrolig grusomme.

For de aller fleste er alle dyr – enten det er en hund, katt, hamster eller ku – like verdifulle, og fortjener å bli behandlet med kjærlighet og respekt. Men så lenge det finnes mennesker som mishandler kjæledyrene sine, kommer jeg ikke til å være stille.

Historien om Diesel er en historie som gjør meg opprørt på mange måter – men jeg vil likevel dele den med dere.

Dette er Diesel.

Han er en hund som har levd et tøft liv, og han har vært gjennom mange ting som ingen fortjener – verken dyr eller menneske.

I 4 lange år satt han fastlenket utendørs, hos eieren sin i Yukon i Canada. Yukon grenser til den amerikanske delstaten Alaska, og det er ikke uvanlig at temperaturen faller så lavt som 40 minusgrader.

Diesel fikk aldri varme eller kjærlighet. Istedet ble han slått og mishandlet, i tillegg til at han ofte ble angrepet av andre dyr.

Som du kan se, har har tydelige skader.

Det var organisasjonen «Animal Advocates» som ble tipset om Diesels situasjon. De satte i gang en redningsaksjon, og noen dagere senere ble Diesel flydd fra Yukon til en veterinær.

Der fikk Diesel den omsorgen og behandlingen han trengte. Veterinæren kastrerte ham, og fjernet en svulst.

Etter å ha tilbrakt litt tid i et fosterhjem, kom redningsmennene på besøk. Diesels fosterfamilie kunne fortelle at han var en utrolig vennlig hund, og at han rett og slett bare var en «stor bamse».

I begynnelsen var han sjenert og skeptisk til mennesker, men nå er han en nydelig og kjærlig hund!

Det finnes ikke ord til å beskrive hva jeg synes om mennesker om Diesels forrige eiere – men jeg velger å fokusere på det positive i denne historien. Diesel fikk den hjelpen han trengte, og trenger ikke å gjøre noe annet enn å nyte hverdagen, samt se frem til hver nye dag som kommer.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook