Hunden stopper opp og nekter å høre etter. Så innser eieren at noe grusomt har skjedd i skogen bak henne!

På selveste St. Patricks Day var Rob Jerry ute med hunden sin, en Grand Danois ved navn Sadie. Etter å ha gått en tur ropte Rob på Sadie for å få henne til å komme tilbake til ham – men hun nektet å høre etter.

Sadie sto bare helt stille og så ut som om hun hadde sett et spøkelse. Rob ble bekymret for hundens merkelige oppførsel da hun vanligvis gjør som Rob sier.

Plutselig hørte Rob en lyd fra skogen bak Sadie. Han trodde først at det var en gråtende hjort – så innså han at det var noen som ropte etter hjelp.

Rob fulgte etter Sadie, som begynte å løpe gjennom skogen. Der fant han sin 89-årige nabo, Albert Larson, som hadde ramlet og slått seg i oppkjørselen sin.

Albert ble fraktet til nærmeste sykehus hvor det viste seg at han hadde brukket hoften. Hadde det ikke vært for at Sadie ble oppmerksom på den hjelpeløse gamle mannen, kunne han ha blitt liggende farlig lenge.

«Jeg kan ikke se for meg et liv uten mannen min. Takket være Sadie fikk vi muligheten til å feire vårt 69. jubileum som ektepar.» forteller Alberts kone.

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om hendelsen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook