Pitbullen går uten bånd, rett mot et skrikende barn. Det som skjer videre sjokkerer alle!

Stacie Rae English beskriver i et Facebook-innlegg hva som den kvelden broren hennes lot pitbullen sin sitte på gaten uten oppsyn:

«Min bror Shelby var ute og gikk tur med pitbullen sin Hurley, rundt klokken 10 på kvelden. Når han går tur med ham sendt, pleier han å ta av ham båndet, slik at han kan gjøre det han elsker mest: utforske alle de spennende luktene rundt omkring.

Plutselig hørte de et barn som skrek, og før broren min visste ordet av det, løp Hurley mot skrikene. Broren min fulgte etter, og da så han Hurley rive en slange bort fra den lille gutten, og kaste den unna.»

«Senere ble det oppdaget at Hurley hadde drept slangen. Men den lille gutten løp raskt bort til moren sin, og de satte seg i bilen og kjørte av gårde. Broren min rakk ikke å finne ut mer om hvem de var (vi tror de fikk det fryktelig travelt fordi gutten ble bitt og måtte på legevakta).

Broren min ringte en veterinær og spurte om de kunne sjekke om Hurley også hadde blitt bitt.»

«Men til min brors store overraskelse, begynte Hurley å hovne opp rundt halsen, og han fikk skum i munnen. Veterinærene fant to bitemerker i overleppen hans.

Shelby og Hurley ble over natten på veterinærklinikken. De kom hjem i morges. Takk Gud for at Hurley føler seg bedre nå. Det så fryktelig ubehagelig ut med den hovne halsen og skummet rundt munnen.»

«Senere fant vi ut at den lille gutten hadde snublet og falt ved siden av noen slanger, og at Hurley reddet ham fra å bli bitt. Vi prøver fortsatt å finne ut hvem gutten er for å finne ut om han er i orden.

Denne pitbullen er vår helt! Jeg håper denne historien får folk til å legge fra seg fordommene de har mot denne rasen.»

Pitbuller er ikke født aggressive. Hurley risikerte sitt eget liv for å redde livet til en fremmed gutt, og det viser hvor stort hjerte denne hunden har.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook