Den 3 år gamle gutten sover. Når han våkner ser han en dam av BLOD i stua!

Anjelica Sipe fra York i Pennsylvania i USA, gjorde sine daglige gjøremål en fredelig torsdag. Sønnen Daemire og katten Opie sov i stua. Plutselig hørte hun lyden av glass som knuste, og et skudd fløy ved siden av hodet hennes. Noen hadde skutt med pistol inn i stua deres fra vinduet!

katt1

«Det tok noen sekunder før jeg skjønte hva som skjedde,» forklarer Anjelica, «Det første jeg gjorde var å sjekke at sønnen min var OK.» Daemire lå fortsatt på sofaen, helt uskadd. Men så så moren en mørkerød flekk på gulvet, som ble større og større. «Da skjønte jeg at katten min var skutt,» sier hun.

katt2

Skuddet traff katten Opie, som lå på sofaen under vinduet. Kulen hadde truffet ham i hodet, og kom ut i nakken hans. Skulderen hans og ribbeina var også skadet. Og så datt kula ned fra sofaen, og landet på puta som ved siden av lille Daemire.

[adsense2]

katt3

katt4

Katten ble skikkelig skadet, men Anjelica tror at Opie reddet sønnen hennes ved å ta i mot kula. Det betyr ikke at hun ikke brydde seg om katten, så hun tok ham med til veterinæren. «Jeg ville jo redde ham så klart,» sier hun, «Han er sønnen min sin helt.»

katt5

Den dyre regningen fra veterinæren gikk langt over budsjettet til den ensomme moren, men takket være en donasjonside, klarte hun å samle inn over tusen dollar til den skadde katten! Anjelica og Daemire er heldige, for katten deres vil sakte, men sikkert bli bedre.

katt6

Denne katten har virkelig 9 liv! Og han reddet Daemire. Hvis Opies historie traff deg, gjerne del denne med vennene dine på Facebook!


Lik oss på Facebook