Postbudet finner hunden fastbundet i solsteken. Da gir han eieren en lekse for livet!

Alle postbud fortjener respekt for arbeidet de gjør. Uansett vær kjemper de seg frem, hver dag, for å levere posten vår. Noen har også vist seg å ha et hjerte av gull. Som for eksempel denne postmannen, da han møtte en hund som alle trodde var farlig.

At postbud kommer i kontakt med forskjellige dyr er ingen overraskelse. Enten det er en nysgjerrig katt ved brevluken, eller en hissig hund på plenen foran huset.

Postmannen Dan Targonsk startet en arbeidsdag på samme måte som alltid. Men på sin vanlige rute, kom han plutselig over noe han ikke kunne overse.

En skitten og mager hund satt på fortauet alene, fastbundet til et tre. Postmannen skjønte umiddelbart at noe var galt.

Boxerhunden satt der i den varme solsteken, uten mat og drikke.

Den fantastiske postmannen bestemte seg derfor for å lære eieren er verdifull lekse.

Først hentet han mat og drikke til hunden. Deretter ringte han og varslet en lokal dyrevernorganisasjon, og nektet å forlate hundens side til de dukket opp.

De godhjertede ansatte på Adopt a Boxer Rescue tok snart hånd om hunden, og ga henne navnet Kuperus.

De oppdaget, blant andre ting, et stort sår på hodet hennes – enten forårsaket av en kniv eller en kule. Hun hadde også et kjevebrudd, og måtte trekke flere tenner.

Men til tross for hvor forferdelig Kuperus’ tilstand var, viste hun umiddelbart hvor søt og sjarmerende hun var bak den slitte fasaden.

«Jeg kan knapt tro det, hun lengter virkelig etter menneskelig oppmerksomhet.» sier Dawn Karam, grunnleggeren av Adopt a Boxer Rescue.

«Hun vil virkelig ikke noe annet enn å bli rørt. Selv om en eller annen forferdelig person har mishandlet henne. Det er utrolig!»

Mens sårene grodde, lette organisasjonen etter den ansvarlige personen. Det er uklart om de noensinne fant ham, men i juli 2013 ble Kuperus adoptert til et nytt, kjærlig hjem.

Hun fikk det livet hun alltid skulle hatt, og postmannen Dan kommer stadig på besøk.

Etter å ha blitt helt frisk, gjorde Kuperus flere TV-opptredener, og vant hjertet til alle i Philadelphia.

Forhåpentligvis vil denne historien inspirere andre til å ta tak hvis de ser et dyr som åpenbart trenger hjelp. Det er overraskende hvor mange som bare går rett forbi, og ikke tør å si ifra.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook