Hunden nekter å forlate den kreftsyke eieren sin. Men 10 år senere innser han at tiden er inne!

2300

Når Ben møtte hunden Denali for første gang, var det kjærlighet ved første blikk. Ben, som er en fotograf og surfer fra Oregon, hadde nettopp gjort det slutt med kjæresten, og livet hadde tatt en ny vending.

Han bestemte seg for å etterlate alt, og tok med seg Denali på tur. Siden levde han livet som en nomade i Oregons villmark.

Duoens reise gikk gjennom hele vestre USA. Fra ørken til strender gikk den uatskillelige duoen gjennom det meste. Det var en liv fylt med eventyr, frihet og glede. De sov i en campingvogn, og tok hver dag som den kom.Det var et herlig og fritt liv.

Men ingenting varer evig.

I juni 2004 fikk Ben kreft, og ble innlagt på sykehus. Denali var alltid ved hans side, og legene lot ham sove på eierens rom på sykehuset. Under operasjoner og behandlinger var hunden også alltid i nærheten, og hundens nærvær så ut til å spille en viktig rolle i hvordan Bens tilstand utviklet seg.

Ben ble frisk igjen!

Men så, i begynnelsen av 2014, fikk Denali også kreft. Ben lovet å aldri la ham lide. Det eneste han ville var at Denali skulle holde ut i en måned til, slik at Ben kunne lage en film for å hylle ham.

Og det var akkurat som om hunden skjønte hva eieren ville – og holdt ut i en måned til.

Nøyaktig en måned etter at Denali fikk diagnosen, begynte hunden å hoste. Ben og Denali lekte på stranden dagen etter, men neste morgen ga Denali eieren sin et veldig spesielt blikk. Det var på tide. Ben tok den vanskelige avgjørelsen, og avlivet sin elskede hund.

Denali ble 14 år gammel.

Nedenfor kan du se videoen Ben laget for å hylle sin beste venn – den ble utrolig vakker!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!