Hundene ventet i 9 lange måneder på lillebroren sin. Reaksjonen deres når de møtes for første gang er uvurderlig!

Jeg har ofte hørt om barn som blir sjalu når det kommer små søsken til i familien, fordi de ikke lenger får like mye oppmerksomhet fra foreldrene. Men slik er ikke disse to brødrene.

Dette er nemlig ikke noen vanlige storebrødre, men to nusselige Weimaraner-hunder!

De oppmerksomme hundene hadde gjennom hele svangerskapet full kontroll på mammaens mage, selv om de kanskje ikke forstod at det vokste en lillebror der inne.

De to hundene elsket å kose med mammaens voksende mage, og hvilte ofte de varme hodene sine på den.

Eierne, som bor sammen med de to hundene i Barcelona, bestemte seg for å ta noen bilder av hundene og det nye familiemedlemmet. Og resultatet ble utrolig søtt!

Selv om Weimaraner-hunder er vennlige hunder som samhandler godt med mennesker, skal man alltid være forsiktig når en hund er i nærheten av et nyfødt barn.

Før hundene fikk hilse på babyen, tok foreldrene med seg en liten klut fra fødestuen, slik at de fikk venne seg til den nye duften først.

Selv om de nybakte foreldrene ikke hadde forventet noe annet, ble de nok overrasket over hvor varm velkomsten var.

Det er virkelig fantastisk å se på de store hundene når de hilser på lillebror!

De var uatskillelige fra første stund. Familien har delt en rekke bilder av de på Instagram, hvor man kan se hvor mye de elsker hverandre.

De gjør virkelig alt sammen. Sover, leker og koser, og akkurat som alle andre storebrødre, sørger hundene for at lillebror har det bra.

Og selv om lille Jedi river og sliter litt i de omsorgsfulle brødrene sine, gjør det ikke hundene noe som helst. Snarere tvert imot.

Se flere fantastiske bilder i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook