Han sparket henne i ansiktet og slo ut tennene hennes. Men se hvordan hun ser ut i dag!

Noen ganger skjer det ting som er så forferdelige at de er vanskelig å tro på. Lucy er bare tre år gammel, men når jeg hører hva hun har opplevd, blir jeg rett og slett kvalm.

Den unge hunden ble funnet på gaten i en storby. Det var da veien til en bedre hverdag begynte. Kvinnen som fant henne har beskrevet livet hennes i et brev, sett fra Lucys perspektiv:

«Hei, mitt navn er Lucy!

Jeg ble plukket opp fra gaten i Bogota i Colombia, og bodde på en veterinærklinikk i 6 måneder før jeg ble tatt med til USA. Før jeg ble reddet, ble jeg mishandlet av min forrige eier. Jeg ble slått og sparket, og fikk nesen og kjeven min brukket. Begge bruddene har grodd, men ikke på riktig måte. Siden den gang har jeg hatt et unikt og elskbart utseende. Eller hva synes du?

Dessverre er det ikke mye å gjøre med ansiktet mitt, med mindre noen brekker beina mine igjen, og lar dem gro riktig – men det vil jeg absolutt ikke oppleve igjen. Den personen som gjorde dette mot meg, trakk også ut flere av tennene mine, så jeg kunne ikke beskytte meg selv. Ja, jeg vet at dette er en forferdelig måte å leve på. Men selv om alt var så forferdelig, kom jeg meg ut av dette helvete. Jeg overlevde, men fra da av på gatene. Alene, avmagret og til og med gravid. Men det var da skytsengelen min fant meg.

Da jeg ble undersøkt hos veterinæren, oppdaget de at noe var galt med livmoren min. De kunne redde meg eller babyene mine, og de valgte meg! Jeg antar at dette var mitt 5. eller 6. svangerskap.

Når naboene til min tidligere eiere fant ut at noen hadde reddet meg, fortalte de skytsengelen min at jeg hadde blitt brukt i hundekamper. Men jeg er en god hund, jeg vil ikke angripe andre hunder.

Takk Gud for at jeg ble funnet av gode mennesker. Nå har jeg det bra, og venter på å komme inn i et nytt hjem. Jeg er sjenert overfor fremmede, men aldri aggressiv. Jeg må bare bygge tillit til andre, både dyr og mennesker. Faktisk sier alle at jeg er den søteste skapningen de har sett, og alle vil alltid klø meg på magen. Selv om fortiden min var vanskelig, holder jeg ikke nag. Det er typisk for min art, for vi vil bare leve og ha det moro!»

Møt Lucy i videoen nedenfor.

Man ser det kanskje ikke ved første øyekast, men dypt inn i Lucys øyne kan man se det godhjertede sjelen. Hun ville aldri være voldelig og aggressiv som eierne ønsket at hun skulle være – gjennom alt hun ble utsatt for, beholdt hun det rene, gode hjertet sitt.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook