Jenta ber mammaen sin om å hente telefonladeren til henne. Da roper hun på hunden istedet!

Fantastiske hunder finnes overalt i verden. Noen jobber for politiet og noen for militæret – mens andre hjelper mennesker med spesielle behov.

Hver hund er utrolig på sin egen måte, men noen hunder skiller seg godt ut med sine enestående egenskaper og ferdigheter.

Andre hunder derimot, er bare vanlige kjæledyr. Jeg sier ikke at disse hundene ikke er spesielle og fantastiske, men de er kanskje ikke egnet til å ha en heltidsjobb.

Men Twitter-brukeren Sophie Billington viser at selv de «vanligste» hunder kan være avgjørende i hverdagen.

Sophie var hjemme da hun oppdaget at hun hadde lagt igjen telefonladeren sin i et annet rom. Hun følte seg lat i øyeblikket, og spurte derfor moren om hun kunne komme med den til henne. Men morens svar overrasket henne…

Sophie Billington var hjemme og slappet av, da telefonen var i ferd med å gå tom for batteri. Siden laderen var i et annet rom, spurte hun moren om hun kunne hente den for henne.

Men istedet for å hente laderen til datteren, innså moren at hun kunne få litt hjelp av familiens hund. Så hun hentet laderen, knytte den løst rundt halsen på hunden, og ba datteren om å rope på hunden.

Så kom hunden løpende.

Sophie delte historien på Twitter, hvor den umiddelbart fikk fart på seg. Etter bare en uke hadde innlegget blitt likt av over 300.000 mennesker.

«Jeg spurte mamma om hun kunne komme med med telefonladeren min. Hun svarte: rop på hunden.»

Og det virket! Da Sophie ropte på hunden Meggy, kom hun løpende – med laderen hengende rundt halsen.

Alle som leste innlegget elsket morens geniale ide.

«Haha, fantastisk! Hunden din er så vakker, så søt og så nusselig!» kommenterte en person.

En annen person kommenterte: «Si til henne at hun er en flink jente!»

Vi er enige, Maggy er en flink jente! Noen hunder vil ikke engang sitte på kommande, men denne hunden har ingenting i mot å hjelpe familien sin i hverdagen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook