Når familien kommer hjem oppdager de at noen har brutt seg inn. Så finner sønnen den skyldige på badet!

Det finnes mange ulike tiltak mot innbrudd. Noen installerer innbruddsalarm eller kamera, andre sikrer seg med ekstra låser, og noen bruker også hunder.

Denne familien fra Ohio hadde ingen av delene. Når de kom hjem til huset sitt en dag, oppdaget de at noen hadde brutt seg inn. Verandadøren var knust og det lå glassbiter overalt.

Familiens tenåringssønn, Logan Keathley, gikk inn for å se hva tyven hadde fått med seg. Da fant han til sin store overraskelse «gjerningspersonen» liggende på baderomsgulvet – som viste seg å være en bukk!

Logan ringte politiet, som kom for å hjelpe familien å få bukken ut av huset. Så la moren ut et bilde av den på Facebook, i håp om å finne eieren. Kort tid senere ble hun kontaktet av en mann ved navn Andrew Wilkins, som kunne fortelle at bukken var hans og at den het Big Boy.

«Han har aldri gjort noe lignende før. Jeg tror kanskje han tok seg en drink for mye i går kveld.» sier Andrew spøkefullt.

Heldigvis for alle partene hadde Andrew forsikring som dekte skadene forårsaket av Big Boy, slik at Keathley-familien ikke måtte punge ut for ødeleggelsene.

Bukken er nå hjemme hos Andrew, Keatley-familien har fått seg ny verandadør, og ingen av eiendelene deres ble stjålet.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook