Huskyen var døden nær da hun ble reddet. Nå, 10 måneder senere, er hun ugjenkjennelig!

Selv om alle hunder fortjener et godt liv i et trygt og kjærlig hjem, er det dessverre langt ifra alle som har det. I hele verden finnes det hunder som må kjempe for livet på gaten. Slik var det for hunden som Rico Soegiarto fant på gaten i Denpasar i Bali.

Rico var på vei hjem fra jobb da han plutselig møtte på det hjerteknusende synet. Hunden, som skulle vise seg å være en husky, var lenket fast med kjetting. Hun var ekstremt underernært, og klørne var så lange at hun knapt klarte å stå på potene. Hun hadde nesten ikke pels på kroppen og livsgnisten var helt borte.

Rico, som hadde 4 hunder fra før, klarte ikke å gå fra den stakkars hunden. Han tok den med seg hjem, ga den en lang dusj og et godt måltid.

I begynnelsen ante ikke Rico hva slags hunderase dette var. Hunden var rett og slett i så dårlig forfatning at det var umulig å se. Men etterhvert som han ga hunden kjærlighet og pleie, ble det tydelig at det var en slags Husky-blanding. Rico døpte hunden Hope.

Det er nå 10 måneder siden Rico fant Hope på gaten, og hun er ikke til å kjenne igjen lenger. Det er ingen tvil om at hun trives godt hos Rico. Hope har virkelig blomstret!

«Jeg vet ikke helt hva som var så spesielt med henne. Men for meg handler det bare om kjærlighet og en følelse jeg fikk.» forteller Rico

For en fantastisk forvandling. Hope hadde virkelig flaks da hun ble funnet av Rico.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!