Vaktmesteren finner en forlatt valp på skolen. Når han leser lappen ved siden av, bryter han ut i tårer!

Det var en helt vanlig desemberkveld og vaktmesteren ryddet i skolens korridorer. Gulvene skulle moppes, slik at alt var klart til elevene kom neste morgen.

Men plutselig hørte han noen banke på skolens dør. Vaktmesteren så ut vinduet og rakk akkurat å se et glimt av en gutt som løp fra stedet. Han gikk forundret bort til døren gutten hadde banket på, og åpnet. Der fant han en pappeske med en valp i – og en lapp fra eieren.

«Beklager. Valpen hadde ikke et hjem og det er så kaldt ute. Vær så snill, hjelp den å finne et hjem.» sto det på lappen.

Vaktmesteren tok umiddelbart kontakt med en av skolens lærere, som var kjent for å være en hundeelsker. Hun kunne ikke adoptere valpen permanent, men tok den med seg hjem og begynte å lete etter et nytt hjem til henne.

Læreren tok kontakt med organisasjonen «Detroit Pit Crew Dog Rescue», som valgte å ta vare på valpen inntil de fant et hjem til den. Der fikk valpen, som ble døpt Snowflake, en veterinærundersøkelse og alle vaksinene hun trengte.

Så, rett før jul, kom den gode nyheten.

Snowflake fikk seg et nytt hjem, med både nye eiere og en lekekamerat!

Takket være vaktmesteren og læreren, kan Snowflake nå leve et trygt og godt liv, med en kjærlig familie, tak over hodet og mat i magen.

Få med deg hele historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!