Den svenske politihunden Molars Higgs har reddet flere liv. Nå hylles han som en ekte helt!

164

Søndag morgen ble politiet i Stockholm varslet om en savnet kvinne. Hun hadde forsvunnet fra hjemmet sitt i løpet av natten, uten ytterklær.

Politiet satte i gang et søk med hunden Molars Higgs, og kort tid senere ble kvinnen funnet i god behold.

“Higgs og hundeførere begynte umiddelbart å søke i nærområdet rundt kvinnens bolig. Kort tid etter kunne hunden stolt varsle at han hadde funnet kvinnen, som var alvorlig nedkjølt med fortsatt i live.” skriver politiet på Facebook-siden sin.

Men dette er ikke den første gangen hunden Molars Higgs har reddet en savnet person. I april 2018 måtte han avbryte treningen sin i Ludvika, for å bidra i et søk etter en forsvunnet person i Älvdalen.“Molars Higgs var den som fikk oss på rett spor og som ledet oss fram til den savnede personen, som var i akutt behov for hjelp.” forteller politiet.

Nå hylles den firbente politibetjenten som en ekte helt, noe han virkelig fortjener!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!