Dyrevennene finner en forlatt hund ved togskinnene. Når de ser DETTE, skjønner de alvoret!

Det finnes utallige dyr der ute som fortjener et trygt og godt hjem, men som dessverre ikke har det. Det er selvfølgelig utrolig trist, men det finnes mange godhjertede mennesker som gjør en innsats for å ta knekken på dette problemet.

Organisasjonen Howl of a Dog for eksempel, jobber for å finne nye hjem til hjemløse hunder verden rundt. Dette er historien om 9 år gamle Bobi, en hund som ble funnet forlatt ved et jernbanespor i Romania.

Akkurat som i Norge, kan vinteren i Romania bli ekstremt kald. Det gjør det ekstra vanskelig å være hjemløs.

Bobi ble oppdaget av noen frivillige arbeidere fra Howl of a Dog i høst, like før temperaturen begynte å synke. De ville så gjerne hjelpe den stakkars hunden, men hver gang de nærmet seg, løp han unna. Da gjorde de så godt de kunne, og nøyet seg i første omgang med å «jage» han bort til et tryggere sted.

Etter en stund så de at Bobi begynte å halte, og da stoppet han til slutt. De la ut noen godbiter til han og sakte men sikkert begynte hunden å innse at menneskene bare ville hjelpe.

Bobi overga seg til slutt. De frivillige fra Howl of a Dog tok han med til en veterinær, hvor det ble avdekket at han var utstyrt med en ID-brikke. De sporet opp eieren og tok kontakt, men han ville ikke ha hunden tilbake. Da tok Howl of a Dog på seg oppgaven å finnet et nytt hjem til han.

De sørget for at han ble vaksinert og ble kvitt en infeksjon han hadde i det ene øyet, ga han mat og tak over hodet, og begynte søket etter en ny familie.

De la ut en video av Bobi på sosiale medier og fortalte den triste historien bak den 9 år gamle hunden. Og derfra tok det ikke lang tid før livet forandret seg for Bobi.

En familie fra Delaware i USA adopterte Bobi, som omsider fikk det trygge og gode hjemmet han fortjener.

Få med deg hele historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook