En forlatt kattunge roper etter hjelp. Da ser kvinnen på potene hans og reagerer umiddelbart!

Den lille kattungen Scooter fikk en vanskelig start på livet. Han ble funnet alene og forlatt i hagen til en kvinne fra Indiana i USA, hvor han jamret etter hjelp.

Kvinnen fikk øye på katten og ble umiddelbart forelsket. Men når hun så ned på potene hans, skjønte hun at katten trengte behandling snarest mulig.

Scooters labber var deformert, noe som gjorde det svært vanskelig for han å bevege seg. Han klarte å gå, men det så fryktelig vondt ut.

Kvinnen kontaktet organisasjonen Here Kitty Rescue, som kom og hentet Scooter. Det viste seg at han ble født med for korte leddbånd i beina, noe som gjorde at labbene og potene vokste skjevt. I tillegg var han underernært og hadde en infeksjon i øyet.

Scooter fikk den han trengte av medisiner, og begynte etterhvert å føle seg bedre. Da tok det heller ikke lang tid før han vise frem sin lekne side.

Han elsket å leke med de andre kattene hos Here Kitty Rescue. Og siden han var så sosial, ville organisasjonen sørge for at det nye hjemmet de skulle finne til han hadde flere katter fra før.

Og det klarte de. Et par som hadde to katter fra før ble forelsket i den lille katten og adopterte han.

«Scooter har funnet familien sin og han elsker sine to storebrødre. Han er sjefen i huset og prøver til og med å spise brødrenes mat. Tusen takk til Nathalie og Anthony som har tatt Scooter inn i sitt hjem!» skriver Here Kitty Rescue på Facebook-siden sin.

Alle katter fortjener et trygt og godt hjem. Det fikk Scooter også til slutt, etter en tung start på livet.

Del gjerne historien med vennene dine!


            
Lik oss på Facebook