Eieren trodde hunden hadde vært død i 2 år. Når han finner ut hva som egentlig har skjedd, vil hun ikke ha henne!

Hvis du har et kjæledyr så vet du sikkert at bare tanken på at din elskede kamerat skal forsvinne er grusom. Men for noen er dette er mareritt som blir til virkelighet.

Hunden Edna ble funnet alene i et nabolag i USA. Hun var ekstremt underernært og veldig skeptisk til mennesker.

Organisasjonen Hope for Paws prøvde flere ganger å få tak i Edna, men hun var veldig sky. Til slutt klarte de å lokke henne til seg med en hamburger, en fristelse den magre hunden ikke kunne motstå.

Mens Joann Wiltz matet Edna med burgeren, klarte Lisa Arturo å få et halsbånd på henne. De tok henne med seg til kennelen sin, hvor hun fikk mat og husly, og organisasjonen begynte å lete etter eieren.

Edna hadde en ID-brikke, men det viste seg at eieren hennes hadde gitt henne bort fordi hun ikke var i stand til å ta hånd om henne lenger. Den nye eieren hadde imidlertid sagt til den gamle eieren at Edna hadde gått bort kort tid etter at de overtok henne.

Når Hope for Paws kontaktet Ednas første eier, fikk hun sjokk. Hun hadde trodd at hunden døde for 2 år siden. Hun ville dog ikke ha hunden, fordi hun fortsatt ikke var i stand til å ta vare på henne. Hun ba derfor Hope for Paws om å finne et nytt, kjærlig hjem til henne – noe de nå har gjort.

Få med deg hele historien om Edna i videoen nedenfor.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook