Valpen er innelåst i buret og holder på å drukne. Så kommer denne læreren til unnsetning!

Vi mennesker sjokkerer stadig med våre grusomme handlinger mot naturen, mot hverandre, og mot uskyldige dyr.

Når læreren Bryant Fritz var ute og fisket forrige lørdag, ble han plutselig vitne til noe grusomt. Et låst bur med en liten hundevalp i kom drivende nedover det iskalde vannet.

Buret sank til slutt til bunnen av innsjøen, men heldigvis helt inne ved land hvor det ikke var så dypt. Bryant forteller at han det bare var hundens hode som var over vannoverflaten. Da handlet han med en gang.

«Det var tydelig at valpen hadde vært i det iskalde vannet i flere timer. Jeg dro buret opp av vannet og tok hunden ut.» forteller han.

«Hun skalv og klarte ikke å holde øynene åpne. Hun var så redd og så kald.»

Bryant tok med seg valpen og løp til bilen sin. Så satte han kursen mot nærmeste veterinærklinikk. Men først stoppet han hjemme for å hente et varmt teppe til henne.

Hos veterinæren ble det klart at valpen heldigvis hadde sluppet unna den grusomme hendelsen uten varige skader, og allerede neste dag var hun i mye bedre form.

Nå skal valpen tas hånd om av myndighetene frem til hun kan adopteres, noe Bryant håper at han selv kan får æren av å gjøre.

«Når jeg tok henne med til veterinæren og fylte ut alle papirene, skjønte jeg at jeg ville ha denne hunden som en del av livet mitt.» sier han.

Det er uvisst hvem som utsatte denne nydelige valpen for noe så umenneskelig og grusomt, men heldigvis var Bryant på rett plass til rett tid.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook