Søppelmannen hører en rar lyd fra containeren. Når han åpner den blir han møtt av to desperate øyne!

Det var en helt vanlig dag på jobben for gjenvinningsoperatøren fra Upper Darby i Pennsylvania. Men så oppdaget han noe merkelig ved en av containerne han skulle tømme. Først hørte han en merkelig lyd fra innsiden av containeren.

«Han merket at noe beveget seg under søppelposene. Han løftet på de og fant en kattunge.» forteller dyrehjemmet Providence Animal Center.

Det viste seg altså at det var en liten hjelpeløs kattunge i containeren. Hvordan den havnet der er uvisst.

Mannen tok med seg katten til nærmeste veterinær, hvor den ble undersøkt og behandlet.

Katten, som nå heter Groundgetta, tas nå hånd om av Providence Animal Center, som gir den alt den trenger. Alt gikk heldigvis bra med den lille katten, som var frisk og rask.

Veterinæren anslår at kattungen var rundt 3-4 uker gammel, så Providence Animal Center tok vare på henne en stund før de gjorde henne klar for adopsjon. Hun fikk mat, drikke, leker og masse kjærlighet.

Etter åtte uker tok dyrehjemmet til sosiale medier for å finne et nytt hjem til katten.

Etter at de hadde publisert kattens historie og et bilde av henne, tok det ikke lang tid før hun hadde fått seg et nytt hjem hos en god eier.

Det er uvisst om katten hadde klart å bli sittende fast i containeren på egen hånd, eller om den ble kastet. Men heldigvis dukket søppelmannen opp i tide og gjorde det riktige.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook