Dyrevennene redder livet til den frosne hunden. Så innser veterinæren at de har tatt veldig feil!

Folk har veldig forskjellige meninger om vinteren. Noen synes det er en frisk og nydelig årstid, mens andre ikke er spesielt glad i kulden og snøen.

Men vi er så heldige at vi kan varme oss innendørs hvis det blir for kaldt. Det er det mange dyr som ikke har muligheten til, noe som kan gjøre vinteren til en krevende og farlig årstid.

Noen bygningsarbeidere fra Estland som jobbet med et prosjekt i nærheten av elven Pärnu fikk plutselig øye på et forfrosset dyr ute på isen – og de skjønte at dyret trengte hjelp umiddelbart.

De reddet dyret, som de trodde var en hund, og tok den med til nærmeste veterinærklinikk. Men der kunne veterinæren avsløre at dette ikke var en hund – det var en ulv.

Det gikk heldigvis bra med den stakkars ulven. Hos veterinæren fikk han varmen tilbake i kroppen.

Allerede et døgn etter redningsaksjonen var ulven frisk nok til å slippes fri. Veterinærutgiftene ble betalt av en lokal dyrevernsorganisasjon.

Ulven overlevde kampen mot kulden, takket være hjelpen fra bygningsarbeiderne Rando, Robin og Erki. Nå håper vi bare at den klarer å holde seg varm og tørr resten av vinteren.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!