Valpen ble funnet syk og alene. Så fikk han hjelp av disse sjimpansene!

Jenny og Jim Desmond vet en ting eller to om å redde dyreliv. Sammen driver de organisasjonen Liberia Chimpanzee Rescue i Vest-Afrika. Men noen av historiene deres gjør mer inntrykk enn andre.

Når Jenny var ute og kjørte i en avsidesliggende landsby i Liberia en dag, fikk hun øye på en bitteliten valp i veikanten – som var i desperat behov for hjelp.

Hun tok med seg den døende valpen tilbake til Liberia Chimpanzee Rescue, hvor hun og Jim gjorde alt de kunne for å redde valpens liv. Men det var ikke lett.

Valpen, som fikk navnet Snafu, var underernært og full av infeksjoner og ormer. De visste ikke om han ville klare seg.

Men i løpet av de neste dagene fikk det bedre. Valpens øyne lyste opp og huden og pelsen begynte å bli bedre. Så bestemte Jim og Jenny seg for at det var på tide for valpen å få seg noen venner.

Sjimpansene hos Liberia Chimpanzee Rescue ble umiddelbart forelsket i Snafu. De ga han kjærlighet og omsorg, lekte med henne og tok godt vare på han

Etterhvert som Snafu vokste seg større, kunne ikke sjimpansene holde ham lenger. Med de holdt fortsatt et øye med ham, og sørget for at han hadde det bra.

Når Snafu var frisk nok, fant Jenny et nytt hjem til han hos niesene sine i Colorado i USA. Der har han et kjærlig hjem med to søstre, en mor og en far, og alt han trenger for å leve et godt liv.

Se Snafus utrolige reise i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!