Denne tispa ble funnet forlatt og fastlenket til et gjerde. Med seks nyfødte valper!

Mennesker sjokkerer stadig med sine brutale og hjerteløse handlinger mot hjelpeløse dyr. Historien om denne hunden fra Co Roscommon i Irland for eksempel, får dyrevenner fra hele verden til å rase.

Å dumpe en hund er i seg selv grusomt gjort. Men å i tillegg lenke den fast og ta fra den muligheten til å finne mat og vann selv er rett og slett barbarisk.

Men når denne brune tispa ble funnet, var det ikke bare det at den var lenket fast til et gjerde som sjokkerte. Den ammet seks nyfødte valper.

Heldigvis ble hun funnet og Irish Society for the Prevention of Cruelty to Animals ble varslet.

Den stakkars nybakte mammaen, som nå heter Emmy Lou, ble forlatt uten mat og drikke. Heldigvis ble hun og valpene funnet før de sultet og tørste ihjel.

Personalet ved ISPCA har prøvd å spore opp hundens eier, men hunden var ikke utstyrt med ID-brikke – noe som forøvrig er påbudt i Irland.

Nå blir valpene, som har fått navnene Billy Ray, Dixie, Dolly, Dotty, June og Patsy, og moren tatt hånd om av ISPCA til etter nyttår. Så skal de finne nye hjem til de.

Det er virkelig hårreisende at enkelte er så kalde og hjerteløse at de er i stand til å gjøre noe så forferdelig med uskyldige dyr. Men heldigvis finnes det mange dyrevenner der ute som elsker husdyrene sine, og gjør alt for at de skal ha det godt.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook