Plutselig dukket det opp en fremmed hund på kvinnens eiendom. Så merker hun at det er noe kjent med henne!

I oktober satt Kate Howard utenfor huset sitt for å samle tankene. Hun hadde nettopp vært i begravelsen til en god venn og trengte litt tid for seg selv.

Da kom det plutselig en fremmed hund og satte seg på gresset foran henne.

«Alle hunder er fantastiske, men denne var spesielt sjarmerende.» skriver hun på Twitter.

Hunden satt helt stille og nektet å røre på seg. Det var nesten som om den lille hunden kjente igjen Kate. Så hørte hun at eieren ropte på hunden, og da dro hun kjennsel på navnet: Winnie.

«Med en gang jeg hørte det navnet skjønte jeg hvem det var.» skriver hun.

For et års tid siden hadde hun sett en annonse fra et dyrehjem, som lette etter noen som kunne ta seg av en hjemløs valp i noen dager. Kate forelsket seg umiddelbart i den søte lille valpen, og tok på seg oppgaven.

«Hun var en glad liten valp som jeg døpte Winnie. Jeg gråt i tre dager da hun skulle videre til sitt nye hjem. Jeg var bekymret for om det nye hjemmet hennes var bra eller ikke.»

Kate spurte hundeeieren om det var hun som hadde gitt henne navnet Winnie, eller om hun het det fra før.

«Hun sa at hundens navn var Winnie da hun adopterte henne. Hun ville ikke forandre det for å unngå forvirring. Jeg spurte om når hun adopterte henne og hun svarte november i fjor. Da hoppet jeg over gjerdet og utbrøt: Jeg har passet på denne hunden!»

«Det var så godt å se min første fosterhund dukke opp utenfor huset mitt. Pelsen hennes var like myk som alltid, ørene like skjeve og halen logrende.»

Winnie hadde tydeligvis ikke glemt den gamle fostermoren sin og all kjærligheten hun fikk fra henne, selv om de bare kjente hverandre i noen få dager.

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook