Kvinnen løper bort til politihesten og slår den. Da får hun umiddelbart smake sin egen medisin!

Det er uvisst hva som provoserte denne kvinnen til å slå en politihest, men én ting er sikkert: man skal aldri slå et dyr.

Videoklippet nedenfor er fra Kingston i Ontario, Canada, under arrangementet Queens University Homecoming. Politiet var til stede med hest for å opprettholde ro og orden i gatene, når en kvinne plutselig kom løpende bort til politihesten Murney. Hun klasker til på hestens bak, og før hun vet ordet av det får hun smake sin egen medisin.

Hestens umiddelbare reaksjon var å sparke, noe de ofte gjør når noen klapper de bakfra. Kvinnen gikk rett i bakken, men kom seg fort opp på beina igjen og så ut til å slippe unna uten alvorlige skader.

«Det kunne ha blitt en veldig farlig situasjon. Hesten beholdt roen, og heldigvis gikk det bra med både politibetjenten og hesten.» sier Steve Koopman fra politiet i Kingston.

Se videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!