Etter å ha pensjonert seg lette den tidligere sykepleieren etter en ny mening med livet. Da gjorde hun DETTE!

Nicola Coyles fra Mansfield i England er en utrolig omsorgsfull person. Hun jobbet som sykepleier og elsket virkelig jobben sin. Men når hun pensjonerte seg, og fortsatt hadde masse omsorg og kjærlighet å gi bort, måtte hun finne seg noe annet å gjøre.

Da startet hun The Gray Muzzle Canine Hospice Project, som går ut på at hun tar inn gamle og syke hunder, og gjør den siste tiden deres så fin som mulig.

«Det kan være en hjerteknusende jobb. Men jeg orker ikke tanken på at de skal leve sine siste dager uten å få kjærligheten de fortjener.» sier Nicola.

Alle hundene hun tar seg av kommer fra kenneler, som har besluttet at de skal avlives da ingen vil adoptere de.

Nicola har til enhver tid to eller tre hunder hjemme, mens de andre hun tar inn bor i et forsterhjem.

«Hundene som er friske nok får bli med å tilbringe en dag på stranden. De får fisk og chips, og iskrem.» forteller Nicola.

«Vi tar de også med ned til den lokale puben – som er veldig hundevennlig – hvor de får seg en ordentlig biffmiddag.» legger hun til.

Nicolas organisasjon bruker litt i underkant av 6000 kroner per hund for at de skal ha alt de trenger, og føle seg så bra som mulig sine siste dager. De arrangerer til og med bursdagsfeiringer for de hundene som fyller år mens de er der.

«Mange av hundene som kommer hit har ikke hatt det særlig bra tidligere i livet. Noen har kun blitt brukt til avl eller som vakthunder, mens andre rett og slett har blitt mishandlet av eierne sine. Alt de vil er å bli elsket og føle seg trygg. Jeg synes virkelig de fortjener en verdig avslutning på livet.» sier Nicola.

Hun har helt rett. Alle hunder fortjener et godt og trygt liv, fylt med kjærlighet og omsorg. Verden trenger flere mennesker som Nicola.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook