Gutten får velge hvilket katt de skal adoptere. Da faller valget på katten som ingen andre vil ha!

Denne lille gutten fra Canada er en ekte dyrevenn, som nylig fikk en drømmenyhet fra moren sin. De skulle adoptere et kjæledyr, og han skulle få bestemme hvilket.

Gutten var overlykkelig når moren tok han med til den lokale dyrebeskyttelsen for å velge ut familiens nye medlem, men valget han tok overrasket mange. Han ville nemlig ikke ha en søt liten valp eller en kattunge, som de fleste barn sannsynligvis ville valgt.

Valget falt på den 10 år gamle katten Tiny. En katt ingen andre ville adoptere, fordi hun var så gammel og nokså stor.

«Easton’s mor sa at han fikk adoptere et nytt kjæledyr. Han kunne velge mellom en valp eller en kattunge. Han valgte å adoptere Tiny, en 10 år gammel katt som nettopp hadde mistet hjemmet sitt. Flott gjort Easton, Tiny er en heldig katt!» skriver dyrebeskyttelsen på Facebook-siden sin.

Det er ikke bare små valper og kattunger som trenger nye hjem. Det finnes mange eldre dyr der ute som også er hjemløse, og ofte er det slik at ingen vil adoptere de. Derfor synes vi Easton gjorde et flott valg her.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook