Kvinnen våkner av at pitbullen knurrer. Så ser hun på sønnen og innser hva hunden har gjort!

Hunden har vært menneskets beste venn så lenge vi kan huske. De har vært gode venner og fantastiske kjæledyr, men de har også vært gode hjelpere.

Noen hunderaser har dog fått et dårlig rykte. De fleste har nok hørt at pitbuller er farlige og aggressive, selv om det motbevises stadig vekk. Som i denne historien.

Daniels-familien adopterte en pitbull, og var ikke bekymret for rasens dårlige rykte. Men det de ikke visste var at Ember, tispen de adoptere, skulle forandre livene deres for alltid.

Ember og familiens 10 år gamle sønn Tre utviklet et veldig tett vennskap. De to ble mer og mer uatskillelige, og mammaen Tracy tenkte ikke noe særlig over det sterke vennskapet deres – før hun en dag våknet til en merkelig lyd.

Tracy lå og sov da hun våknet av at Ember stod ved siden av sengen og knurret. Nyvåknet og forvirret klarte hun ikke å forstå hva pitbullen ville.

Når Tracy reiste seg opp fra sengen, begynte Ember å løpe mot badet. Tracy fulgte etter, og fikk sjokk av synet som møtte henne på badet.

Der hang sønnen Tre livløs over badekaret. Han hadde fått et anfall.

Tre lå med overkroppen i badekaret, og med beina hengende over kanten. Hvis det ikke hadde vært for at Ember varslet Tracy, kunne anfallet ha vært livstruende.

I dag er Daniels-familien evig takknemlig for at de adopterte pitbullen, til tross for det dårlige ryktet rasen har.

Se nyhetsreportasjen om hendelsen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook