Katten kom hjem etter å ha vært borte i flere dager. Med en lapp fra noen fremmede!

For to år siden dukket katten Pixi opp utenfor Mary Lore Barras hjem. Det var kjærlighet ved føste blikk, og siden katten ikke så ut til å ha noen eier, bestemte hun seg for å adoptere ham.

Siden har han vært del av familien, selv om han er veldig selvstendig og kommer og går som han vil.

Men nylig oppdaget Mary noe merkelig med Pixis utflukter. Katten så ut til å bli ganske mye tykkere på kort tid, og en dag kom han hjem med et grønt halsbånd.

Mary ble nysgjerrig på hva Pixi gjorde når han var ute, og hvor han gikk. Så hun skrev en lapp og festet den til halsbåndet:

«Jeg heter Pixi, og det ser ut til at jeg har to hjem. Haha.»

Så ble han borte i noen dager, og Mary ventet utålmodig på at han skulle komme hjem. Og når han først gjorde det, hadde han med et svar på notatet.

«Her heter han Huarache, og det ser ut til at han har to hjem ja. Haha, hyggelig å hilse på deg.» stod det på en lapp festet til det grønne halsbåndet.

Siden «hemmeligheten» hans ble avslørt, har Pixi, eller Huarache som han også kalles, fortsatt å leve dobbeltlivet sitt. Mary og kattens andre familie holder fortsatt kontakten via lapper, med katten som brevbærer, slik at de kan holde styr på når han skal vaksineres og lignende.

«Pixi er virkelig heldig. Noen katter har ikke engang ett hjem. Og jeg vet at den andre familien hans er gode mennesker, fordi de tar godt var på ham.» sier Mary.

For en herlig liten katt.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!