Dette er «Mowgli». Mannen som har vokst opp sammen med ulver – som hater mennesker!

Du kjenner sikkert igjen navnet fra den klassiske fortellingen om gutten som vokste opp sammen med dyrene i jungelen. Men dette er ikke et eventyr. Historien om Marcos Rodriguez Pantoja er veldig ekte.

Den nå 73 år gamle spanjolen mistet moren sin da han var bare 3 år gammel, og ble overlatt til en sauegjeter som bodde alene i Sierra Morena fjellene i Spania. Men gjeteren som skulle ta seg av han døde like etter at Marcos fylte 7 år – og måtte han klare seg på egen hånd.

Fra han var 7 til 19 år levde Marcos sammen med en ulveflokk. Han forteller at de tok i mot han som en av sine egne, og at de beskyttet og oppfostret ham.

Når han ble reddet og introdusert for sivilisasjonen igjen, falt hele verden sammen for Marcos. Han sier nå at han hater mennesker, etter å ha blitt mobbet, løyet til og utnyttet siden han kom tilbake til den menneskelige verden.

Hør mer av historien fra den utrolige ulvemannen selv i videoreportasjen nedenfor.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook