Ingen ville ha den triste katten. Men når han ble syk tok denne kvinnen en viktig avgjørelse!

Alle dyr fortjener et trygt hjem fylt med kjærlighet og omsorg, men dessverre er det altfor mange som ikke får det.

Katten Bruce Willis ble behandlet dårlig at eieren sin og ble til slutt overlatt til et dyrehjem. Men etter noen uker der forandret livet hans seg for alltid.

Når han kom til dyrehjemmet i Minnesota i USA, var han i svært dårlig forfatning. Han hadde blitt slått, hadde sår, ødelagte tenner og øyeinfeksjoner. Men til tross for alt han hadde vært gjennom, var han overraskende vennlig.

Det er forståelig at dyr i slike situasjoner har vanskelig for å stole på mennesker, men Bruce var ikke annet en kjærlig og vennlig.

I løpet av de første ukene på dyrehjemmet fikk han masse kjærlighet, medisiner og all behandlingen han trengte – noe som resulterte i at han ble enda vennligere.

Dyrehjemmet la ut bilder av Bruce på sosiale medier, hvor folk umiddelbart ble forelsket i ham. Men ingen ble mer betatt enn Sandra.

Sandra ville gjerne adoptere Bruce, men leilighetskomplekset hun bodde i tillot ikke husdyr. Hun bestemte seg likevel for å dra til dyrehjemmet for å møte katten.

Det var kjærlighet ved første blikk, noe som gjorde det ekstra vanskelig når Sandra måtte dra derfra uten Bruce.

Men rett etter det første besøket, ble Bruce syk – og da ville Sandra virkelig adoptere ham.

Hun gikk til huseieren sin og ba på sine knær om å få lov til å ha katten i leiligheten sin. Hun hadde alltid vært en god leietaker, så utleieren ga etter til slutt. Bruce skulle endelig få seg et hjem!

Bruce Willis flyttet inn hos Sandra, og fra den første dagen var de to uatskillelige. Det tok en liten stund for ham å venne seg til sitt nye hjem, men nå er han lykkeligere enn noen gang.

Vi ønsker Sandra og Bruce lykke til videre.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook