Mannen finner en forlatt hund utenfor døren sin. Når han ser på potene innser han at hunden er i fare!

Selv om alle hunder fortjener et trygt og godt hjem med masse kjærlighet, er ikke alle så privilegerte. Noen må leve hele livet på gaten, hvor de må kjempe mot sult, kulde og andre farer.

Når denne mannen hørte noen merkelige lyder utenfor døren sin en iskald vinterkveld, åpnet han og fant en hjemløs hund sittende på trappen. Og etter å ha tatt en kjapp titt på hunden, skjønte han at hundens liv var i fare.

Mannen var egentlig litt redd for hunder, men han kunne se at stakkaren var i desperat behov for hjelp. Hun hadde nesten ikke pels på kroppen og så helt fortvilet ut i øynene.

«Det så ut som hun hadde blitt dumpet på gaten og forlatt. Det var en kald kveld, og sannsynligvis kom hun bort til mannens dør i håp om å finne mat og varme.» skriver en talsperson for organisasjonen Columbia-Greene Humane Society på Facebook-siden sin.

Mannen tok med hunden inn i varmen og ga henne mat. Så ringte han politiet, som tok henne med seg til en nærliggende dyrevernsorganisasjon. Der ble personalet helt knust av hundens triste øyne.

Det viste seg at hunden, som fikk navnet Penny, hadde mistet pelsen på grunn av en hudsykdom. Hvis hun ikke hadde fått behandling kunne sykdommen ha vært dødelig.

«Hun hadde det ikke bra. Hun hadde åpne sår i ansiktet og nakken, og hadde knapt pels på kroppen. Det var et trist syn.» sier Ron Perez, sjefen for organisasjonen.

Men med varme, riktig behandling og rikelig med mat, var Penny straks på bedringens vei.

Penny fikk bo hos organisasjonen helt til hun var frisk. Så ble hun adoptert av en ny, kjærlig familie, hvor hun også fikk seg noen nye «søsken» å leke med.

Innen et døgn etter at Penny sto på trappen til mannen som varslet politiet, hadde den forrige eieren hennes blitt sporet opp og arrestert for dyremishandling.

Det er så utrolig godt å se at alt gikk bra for denne nydelige hunden og at eieren fikk som fortjent.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!