Det nygifte paret ønsket seg noe veldig spesielt i bryllupsgave. Som rører alle gjestene til tårer!

Når Jonathan og Jeanne fra Ohio skulle gifte seg, hadde de et noe uvanlig ønske for hva de ville ha i gave.

«Vi hadde vært sammen i over syv år og hadde ikke bruk for tradisjonelle gaver som brødristere, serviser, kjøkkenutstyr og alt mulig annet.» forteller paret.

Paret, som er ekte dyrevenner og har adoptert seks hjemløse katter, bestemte seg derfor for å gjøre noe for den lokale dyrebeskyttelsen, Wayne County Humane Society.

«Vi følte at de trengte det mer enn oss, og valgte derfor å ønske oss at venner og familie donerte noe til organisasjonen istedet.» sier Jeananne.

Og gjestene innfridde. Etter bryllupet kunne det nygifte paret kjøpe 1200 bokser med våtfôr, over 300 kilo tørrfôr og mye annet til organisasjonen – alt for penger donert av bryllupsgjestene!

I tillegg donerte de 2000 dollar til organisasjonen, for å dekke veterinærutgifter. Og ifølge organisasjonen var donasjonen perfekt timet. Pengene ble brukt til å betale for å operere to katter, som sannsynligvis ikke hadde overlevd uten operasjonene.

For en utrolig fin ting å gjøre. Ikke bare sparte de organisasjonen for tusenvis av dollar, de bidro også til å redde to liv.

«Vi har og får så mye ting her i livet, og mye av det trenger vi ikke engang. Derfor valgte vi å heller gjøre noe for noen som trenger det mer.» forteller paret.

Fantastisk!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!