Den eldre mannen gjenforenes med hundene sine. Så får han en beskjed som får han til å bryte sammen!

James Pack hadde to hunder som han elsket mer enn noe annet. Men når han våknet på sykehuset etter å ha blitt rammet av alvorlige helseproblemer, var hundene hans borte. Han trodde han hadde mistet de for alltid.

Hundene hadde blitt tatt hånd om av myndighetene, men da James ble skrevet ut fra sykehuset og skulle hente de, fikk han en beskjed om fikk han til å bryte sammen.

Den gamle krigsveteranen forteller at han vare ute og gikk tur med hundene sine når han plutselig fikk et illebefinnende, og senere våknet på sykehuset – uten hundene.

Det viste seg at han hadde fått et hjerteinfarkt. Det fikk heldigvis bra med James, men å våkne opp og ikke vite hvor hundene var var forferdelig. Han måtte bli liggende på sykehuset i 3 måneder før han var frisk nok til å skrives ut, men da fikk han til sin store fortvilelse vite at det ville koste ham 2000 kroner å få tilbake hundene.

James hadde ikke særlig god økonomi, så han måtte selge bilen sin og andre eiendeler for å få sine elskede hunder tilbake. Det han ikke visste var at en fremmed kvinne hadde startet en innsamlingsaksjon for at James skulle gjenforenes med hundene.

Så når James dro for å hente hundene, nektet myndighetene å ta i mot pengene hans. Gebyret hadde allerede blitt betalt, og han fikk i tillegg penger til å kjøpe leker og mat til hundene sine.

James kunne ikke tro det. Den fantastiske nyheten fikk han til å bryte ut i tårer.

I videoen nedenfor kan du se James’ reaksjon når han får den beskjeden, og når han omsider får se sine elskede hunder igjen.

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook