De nyfødte valpene var knust etter å ha mistet moren sin. Så tok katten Kathryn ansvar!

Debatten om vi synes er best av hunder og katter tar aldri slutt. Noen liker hunder, og noen liker katter. Sånn er det bare, og slik vil det alltid være.

Selv om hunder og katter lenge har vært «erkefiender», viser de stadig vekk at de også kan ha kjærlighet til hverandre, noe vi mennesker virkelig kan lære av. Det er denne historien et godt eksempel på.

Katten Kathryn hadde nettopp fått kattunger da hun ble funnet forlatt i en tom leilighet. Hun ble tatt inn av et dyrehjem, men dessverre overlevde ikke de små kattungene hennes. Det knuste hjertet til den nybakte mammaen, som plutselig manglet noe veldig viktig i lviet sitt.

«Hun var ekstremt kjærlig og overhode ikke redd for fosterhundene mine, som nylig hadde mistet moren sin.» forteller Izelle Marallich, som ble kattens fostermor.

«Hun måtte sove sammen med noen av valpene, og da holdt hun rundt en av de.» fortsetter hun.

Valpene var litt skeptiske til katten i begynnelsen, og prøvde å trekke seg unna. Men Kathryn nektet å gi seg.

Hun fulgte etter valpene overalt.

Valpene ble etter hvert mer og mer trygg på katten, og til slutt hadde Kathryn tatt på seg ansvaret som den nye moren deres. Dermed fikk Kathryn fyllt tomrommet etter å ha mistet sine egne under, og valpene fikk en kjærlig mor.

Det er virkelig vakkert å se hva morsinstinktet kan gjøre. Rett og slett rørende!

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook