Hunden ble dumpet som søppel og forlatt for å dø. Så dukket redningen opp i siste liten!

Det er virkelig hårreisende å se hvor utrolig grusomme folk kan være med uskyldige dyr. Vi hører stadig vekk historier om mishandlede dyr som forlates av sine hjerteløse eiere.

Pitbullen Charlie hadde ikke gjort noen noe vondt, men likevel ble han mishandet og dumpet ved en haug med søppel av eieren sin i Philadelphia. Heldigvis ble han funnet og reddet, like før det var for sent.

Charlie ble tatt med til nærmeste veterinærklinikk, hvor veterinæren nærmest fikk sjokk av hundens tilstand. Han var halvveis ihjelsultet og hele ansiktet hans var hovent, sannsynligvis etter å ha blitt slått av eieren. Den stakkars pitbullen hadde også munnen full av sår, som var infisert av maggot.

Men uansett hvor mye grusomt Charlie hadde vært gjennom, var det tydelig at han hadde en fantastisk personlighet. Til tross for den forferdelige behandlingen han hadde fått av eieren, hadde han fortsatt full tillit til mennesker – og han fikk umiddelbart en ny favorittperson.

Natalie Barber jobbet som frivillig på veterinærklinikken. Hun og Charlie ble gode venner fra første stund.

Etter 3 måneder på klinikken var Charlie endelig klar for et fosterhjem, og det var ikke noe spørsmål om hvem som skulle ta seg av ham. Natalie tok med seg Charlie hjem, hvor han fant seg til rette med en gang. Natalie hadde en hund fra før, som Charlie ble god venn med.

Heldigvis hadde Charlie en microchip, som gjorde at den hjerteløse eieren hans kunne spores opp og straffes for dyremishandling.

Nå nyter Charlie tilværelsen hjemme hos Natalie, hvor han får masse kjærlighet og omsorg, og godt selskap – slik en hund skal leve.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!