Mannen finner en merkelig veske på plenen. Får sjokk når han ser hva den inneholder!

Det startet en helt vanlig arbeidsdag for grensevakten Marshall Maynards fra Brownsville i Texas. Men så gjorde han plutselig et funn som han sent vil glemme.

Tre menn forsøkte å ta seg over grensen fra Mexico til USA med en bag. Men da de ble oppdaget av grensevaktene kastet de fra seg bagen og begynte å løpe. Marshall plukket opp bagen, og da han åpnet for å se hva den inneholdt, fikk han hjertet i halsen.

I bagen lå det nemlig en tre måneder gammel tigerunge. Tigeren var i live, men bare såvidt. Marshall skjønte raskt hva han måtte gjøre.

Han ringte etter forsterkninger og sørget for at tigeren ble fraktet trygt til nærmeste veterinærklinikk.

Der kunne veterinæren fortelle at tigeren var i ferd med å dø, og at den sannsynligvis ikke hadde overlevd særlig mye lengre i bagen.

Heldigvis var det ikke for sendt for det stakkars kattedyret, som nå er frisk og rask, og tas hånd om av Gladys Porter Zoo.

Tre måneder etter at Gladys Porter Zoo tok inn tigeren, ble den flyttet til et fristed for ville dyr i Texas, hvor den får alt den trenger.

Det er uvisst hvor tigeren kom fra eller hva smuglerne skulle med den, men det regnes som svært sannsynlig at motivet var å tjene penger på den.

Se videoreportasjen om hendelsen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!