Paret trosset alle advarslene og adopterte den triste hunden. Det angrer de ikke på i dag!

Når hunden Benji ble reddet fra gaten, var han en nervøs og usikker hund. Han stolte ikke på noen mennesker og bjeffet på alle som prøvde å nærme seg.

Personalet hos organisasjonen som reddet ham fant det svært vanskelig å finne et nytt hjem til den lille stakkaren, ettersom han måtte gjennom en omfattende rehabiliteringsprosess. Men så fikk Jessica Williams se et bilde av ham – og hun følte umiddelbart at hun måtte hjelpe.

Jessica og kjæresten Jared hadde nettopp flyttet inn i et nytt hus, men de følte begge at noe manglet – en hund.

Derfor begynte de å lete på internett, etter organisasjoner som hadde hunder som trengte et nytt hjem. Slik kom de over et bilde av Benji, og de skjønte med en gang at dette var hunden for dem.

Men Benji bar preg av et hardt liv på gaten i Los Angeles. Han hadde også fått en allergi som hadde gjort at han hadde mistet store deler av pelsen. Og han nervøs og usikker på alt.

«Han var på dyrehjemmet i 10 dager og klarte seg ikke særlig bra. Han kunne finne på å bjeffe til menneskene som gikk forbi. Jeg har aldri sett en tristere hund og jeg skjønte at vi ikke kunne etterlate ham der.» forteller Jessica.

Når paret ankom Los Angeles etter en 6 timer lang kjøretur fra Sacramento, ble de strekt frarådet å adoptere Benji. De ansatte på hundehjemme mente at det kanskje ikke var «den rette hunden» for dem.

«De fortalte oss til og med at han ikke var snill, og de nektet å la oss møte ham på et stille og rolig rom for å bli kjent med ham, fordi de mente at han ikke var en hund som ville kose. Men vi skjønte at alternativet var at han skulle avlives, og det ville vi ikke at skulle skje.» sier Jessica.

De trosset personalets advarsler og adopterte Benji likevel.

Benji var som forventet veldig nervøs på kjøreturen hjem, samt i sitt nye hjem de første dagene. Men etter noen få dager med masse kjærlighet og omsorg, skjedde det noe utrolig.

Benjis personlighet forandret seg nesten over natten. Det var som om han skjønte at han var i trygge omgivelser, og at han kunne slappe av og nyte livet.

Denne historien er et perfekt eksempel på hvor fantastiske ting ekte kjærlighet kan gjøre. Alle hadde gitt opp denne stakkars hunden, men alt den trengte var trygge omgivelser og masse kjærlighet.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook