Hunden var tom for krefter etter kampen mot kreft. Men SE nå når hun får den gode nyheten!

Alle foreldres verste mareritt er at noe forferdelig skjer med barnet deres. Men det er en bekymring også dyreeiere har.

Hvis du har et kjæledyr som du elsker, så kjenner du helt sikkert på kroppen at det hadde vært fryktelig vondt hvis noe tragisk skulle skje dyret. For en familie på Hawaii ble dette marerittet plutselig realitet.

En natt ble familiens hund, Lily, så syk at hun knapt klarte å stå oppreist. Familien tok henne med til veterinæren med en gang, hvor de fikk den tragiske beskjeden: Lily hadde en svulst på milten – og sannsynligheten for å overleve var liten.

Lily hadde fått krefttypen hemangiosarkom, som ofte rammer hunder og spesielt Golden retrievere.

«Sykdommen kommer raskt og hun hadde bare hatt noen dager å leve hvis vi ikke hadde operert henne. Men selv om hun ble operert var prognosen at hun bare hadde noen måneder å leve.» forteller Lilys eiere.

Men familien hadde ikke tenkt å gi opp håpet. De tømte sparekontoen for å gi sin elskede hund all den behandlingen hun trengte.

«De opererte bort en svulst på 2,7 kilo!»

Lily ble raskt bedre, men veterinæren ba familien om å ikke ha for store forventninger. Men da de dro tilbake til veterinæren for å ta noen tester en uke senere, fikk de årets beste nyhet: Lily var helt kreftfri!

I videoklippet nedenfor ser du Lilys reaksjon når hun selv får høre den fantastiske nyheten. Hun forstår selvfølgelig ikke hva som blir sagt – eller gjør hun?

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!