Den hjemløse valpen får endelig et nytt hjem. Reaksjonen hennes smelter hjertet mitt!

Når den hjemløse pitbullvalpen Matilda ble brakt inn til dyrehjemmet, merket personalet straks at det var noe veldig unikt med henne. Hun sjarmerte alle i senk med sin overraskende positive oppførsel.

Hun var rundt 2 måneder gammel da hun kom til Douglas County Animal Shelter i den amerikanske delstaten Georgia. Men i motsetnings til alle andre dyrene organisasjonen tar inn, var Matilda alltid glad og fornøyd – til tross for at hun var både syk og hjemløs. Hun logret alltid med halen.

Alle som møtte den muntre valpen ble umiddelbart forelsket i henne, og det tok ikke lang tid før hun fikk et nytt hjem.

Kerrie Rich var en av de som forelsket seg i Matilda, og hun bestemte seg for å ta med seg valpen hjem.

Det var bare ved en anledning at Matilda ikke logret med halen, og det var når Kerrie skulle prøve å sette på henne et halsbånd for første gang. Kerrie mistenkte at hun ikke likte det fordi huden hennes fortsatt var veldig sår.

Etter en tøff start på livet har Matilda endelig fått den tryggheten hun fortjener. Hun har et varmt og kjærlig hjem hos Kerrie, hvor hun også kan leke med sine nye «søsken».

Matilda er virkelig en nydelig liten hund. Hun var i en forferdelig situasjon, men ga aldri opp håpet. Og nå som hun får så mye kjærlighet, gir hun tusen ganger så mye tilbake.

Del gjerne solskinnshistorien med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook