Den hjemløse hunden blir endelig adoptert. Se den fantastiske reaksjonen når hun får møte sin nye familie!

Pitbuller har lenge hatt et dårlig rykte på seg. Mange tror de er uberegnelige, voldelige og farlige. Men i realiteten er de snille, lojale og godhjertede hunder, så lenge de blir oppdratt av en snill eier.

Det var dessverre ikke tilfellet for pitbullen Aimee. Eierne hennes ville plutselig ikke ha henne lenger etter at hun fikk en hudsykdom, så de ga henne til et dyrehjem.

Aimee var en snill hund, men hun var i smerte og svært usikker på sine nye omgivelser. Dessuten hadde dyrehjemmet som tok i mot henne egentlig ikke plass til henne, så de måtte enten finne et nytt hjem til henne – eller avlive.

Heldigvis Aimees reddende engler like rundt hjørnet.

Organisasjonen Saving Carson Shelter Dogs, som redder hjemløse hunder fra å bli avlivet, la ut et videoklipp av Aimee på sosiale medier, i håp om at noen ville adoptere den stakkars hunden.

Videoen var en suksess. Mange familier tok kontakt og ville vite mer om Aimee – og en familie ville adoptere henne med en gang.

Etter at alle papirene var i orden, var det klart for at familien kunne hente Aimee. Saving Carson Shelter Dogs filmet det nydelige øyeblikket når Aimee endelig fikk møte sine nye eiere, og det er virkelig rørende å se.

Se videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook