Ulven skal avlives og tør ikke en gang å se opp. Så hvisker kvinnen noe i øret hans som forandrer alt!

Da noen beboere i Los Angeles først fant Castiel, trodde de han bare var en hjemløs hund. Han var svært mager, full av lus og lopper, og manglet store deler av pelsen. De som fant ham varslet umiddelbart den lokale dyrebeskyttelsen.

Men det skulle snart vise seg at Castiel ikke var en hvilken som helst hjemløs hund. Han var faktisk en blanding av ulv og hund. Ulvehunder er ofte vanskelige å håndtere da de kan være svært uforutsigbare. Dyrebeskyttelsen som tok i mot Castiel valgte derfor å avlive ham.

Men heldigvis tok organisasjonen WOLF Sanctuary kontakt og sa at de kunne ta seg av den hjemløse ulvehunden.

Når Castiel ble funnet, vandret han rundt på i en forstad i Los Angeles. Han hadde et halsbånd på seg, noe som gjorde at folk som fikk øye på ham trodde han var en helt vanlig hund.

Det anslås at Castiel var rundt ett år gammel da han ble funnet. Når Wolf Sanctuary fikk høre at ulvehunden skulle avlives, ble han fraktet fra Los Angeles til Colorado, hvor organisasjonen holder til.

Når Castiel ankom WOLF Sanctuary, var han så nervøs at han ikke en gang turte å se opp på personalet. Han satte seg i et hjørne og nektet å røre seg.

Personalet prøvde alt, men Castiel viste ingen tegn til at han ville ha kontakt med menneskene på noe vis. Til slutt klarte de å få han i badekaret, slik at han fikk seg en sårt etterlengtet vask.

Sakte men sikkert begynte han å stole på folkene rundt seg.

Ulvehunden fikk navnet Castiel etter TV-serien «Supernatural», hvor Castiel er en engel som gjenoppstår. Og når du ser den utrolige utviklingen hans er det ikke vanskelig å se hvorfor.

Pelsen hans begynte sakte men sikkert å vokse tilbake, infeksjonene forsvant og han gikk stadig opp i vekt.

Men det var ikke bare omsorg og behandling Castiel fikk hos WOLF Sanctuary. Han fikk seg også mange nye venner!

Når han først ble introdusert for de andre dyrene, var Castiel litt skeptisk. Til å begynne med holdt han seg mest for seg selv.

Men ulvehunden gjorde store fremskritt hver dag, og ble mer og mer sosial.

Etter å ha blitt introdusert for flere tisper, fant Castiel til slutt tonen med Tenali, en annen ulvehund. Hun ble reddet fra omsorgssvikt i Wisconsin.

Den tre år gamle tispen er kjent for å være snill og energisk – og hun var veldig nysgjerrig på Castiel.

Castiel og Tenali begynte å tilbringe mer og mer tid sammen.

«Etter et par dager begynte han å innse at hun ikke ville ham noe vondt.» forteller Michelle Proulx fra Wolf Sanctuary.

Akkurat som med oss mennesker, trengs det litt tid – og riktig person – for at vi skal få tilbake tilliten og åpne hjertet sitt igjen. Tenali var til stor hjelp for Castiel.

Nå blir forholdet deres sterkere og sterkere for hver dag, og Castiel virker lykkeligere enn noen gang. For en fantastisk solskinnshistorie!

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook