Familiens hund forsvant sporløst. 27 dager senere begynte den andre hunden deres å oppføre seg rart!

Akkurat som oss mennesker, har hunder sine egne personligheter og interesser. Noen foretrekker å ligge inne å kose seg, mens andre elsker å gå turer i skog og mark.

Det er selvfølgelig fint å se hunden sin løpe fritt rundt og kose seg, men hva om den plutselig roter seg bort eller stikker av? Det opplevde en familie fra Canada da deres elskede hund forsvant sporløst.

Familien, som bor i provinsen Saskatchewan, lette overalt etter hunden. Til slutt ga de opp og innså at han var borte. Sorgen var et faktum.

Bruno, som var hundens navn, var borte i nesten en hel måned. Men så, etter 27 dager, begynte familiens andre hunder å oppføre seg veldig rart.

Hundene bjeffet ukontrollerbart og eierne skjønte at de prøvde å si noe. De tok med hundene ut, hvor de umiddelbart begynte å vise vei – til en plass noen kilometer fra familiens hus.

Hundene stoppet ved en gammel brønn inne i skogen. Den var tre meter dyp og en meter bred.

Og der, nede i den mørke brønnen, lå Bruno!

Han var hardt skadet og ekstremt underernært etter så mange dager. Han hadde flere sår som hadde blitt infisert, trolig etter forsøk på å klatre seg opp.

Men til tross for at Brunos helse var i kritisk tilstand, fikk de reddet ham opp fra brønnen før det var for sent. Han ble fraktet til nærmeste veterinærklinikk, hvor man fikk behandlingen han trengte.

Få med deg hele den utrolige historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook