Kvinnen åpnet et eldrehjem for hunder. Nå hylles hun som en helt verden rundt!

Den pensjonerte sykepleieren Nicole Coyle syntes det var på tide å gjøre noe fint for eldre hunder. Derfor startet hun et eget eldrehjem for hunder.

Der gir hun hundene så mye kjærlighet og omsorg hun bare kan, og sørger for at de siste dagene deres blir så bra som overhode mulig.

Hunder er virkelig fantastiske dyr som fortjener det beste, så mye ubetinget kjærlighet og lojalitet som de gir oss. Derfor er det bare riktig at vi gjør det vi kan for at de har det så godt som mulig hele livet ut.

Som oss mennesker trenger hunder ekstra omsorg når de begynner å bli gamle. Men dessverre er det mange som ikke orker å ta på seg det ekstra arbeidet når hunden deres blir gammel. Derfor havner mange eldre hunder hos dyrevernsorganisasjoner.

Det var det som motiverte Nicole til å starte eldrehjemmet for hunder.

Nå tar hun i mot hunder som er gamle eller syke, og gir dem en plass i sitt eget hus. Der får de alt de trenger, og masse kjærlighet og kos. Hun tar seg hovedsaklig av hunder som har 6 måneder eller mindre igjen å leve.

For en fantastisk god gjerning!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!