Mannen får øye på et bildekk i veikanten. Når han ser nærmere ringer han umiddelbart etter hjelp!

Det var en helt vanlig dag i Puerto Penasco i Mexico, da en mann kom kjørende på en vei. Plutselig fikk han øye på et gammelt bildekk i veikanten, og han bestemte seg for å stoppe.

Det viste seg å være en god beslutning.

Når han åpnet bildøren og gikk nærmere dekket, så han at noe rørte seg i det. Så innså han det utenkelige: I dekket lå det en hjemløs liten hund. Mannen ringte da til Claudia Ortega, sjefen for en lokal veterinærklinikk.

Veterinærklinikken, som har nære bånd til organisasjonen Compassion Without Borders, tok i mot den stakkars hunden med åpne armer. De sendte ut noen ansatte for å hente hunden.

De mistenkte at hunden hadde vært hjemløs i flere måneder, kanskje til og med år, og at hun sannsynligvis hadde søkt ly i bildekket den siste tiden.

Det første de gjorde, bortsett fra å undersøke om hunden hadde noen akutte skader, var å gi henne et navn; Yoko. Hun var 8 år gammel da hun ble funnet. Pelsen var skitten og full og knuter. De valgte derfor å klippe pelsen hennes.

Frem til de finner et hjem til Yoko, skal hun bo hjemme hos Claudia. Men forvandlingen hun har gjennomgått siden hun ble funnet i bildekket er helt utrolig. Se selv i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!