Katten Tiger forsvant for 11 år siden. Her gjenforenes han omsider med eieren sin!

Som eier av kjæledyr er noe av det verste man kan tenke seg at det elskede dyret en dag forsvinner og aldri kommer tilbake. Men dessverre skjer det ganske ofte.

For Maggie Welz skjedde det utenkelige for 11 år siden. Katten hennes Tiger gikk ut en tur og kom aldri tilbake. Men i forrige uke fikk Maggie en uventet telefon.

Det var Carol O’Connell som jobber ved Ditchess County SPCA i New York som ringte. I 3 år hadde hun sett den samme katten streife rundt i nabolaget sitt, men den kom aldri nært nok til at hun fikk tatt en god titt på den – før nå nylig.

«Hvert år har han gått forbi huset mitt, og hvert år har han sett litt verre ut. Derfor skjønte jeg at noen enten hadde forlatt ham, eller at han hadde forsvunnet.» forteller Carol.

Når katten omsider våget å komme helt bort til henne, løftet hun den opp og tok den med for å sjekke om den var ID-merket.

Da fant hun ut at katten het Tiger – og at han hadde forsvunnet for 11 år siden!

Annonse:
Strikkepakker og garn til kjæledyr.

Tiger ble undersøkt av en veterinær, og han var i overraskende god form til å ha vært hjemløs så lenge. Etter litt research fant Carol ut at det var Maggie Welz som var eieren, og Tiger kunne endelig komme hjem igjen.

Det var en overlykkelig Maggie som fikk telefonen om at Tiger hadde blitt funnet i god behold. Hun forteller at Tiger forsvant da han bare var 3 år gammel.

«Vi var helt knust når han forsvant. Et år etter at han forsvant flyttet vi til et nytt hus, ca 10 kvartaler bort fra det gamle. Vi ba de nye eierne om å gi oss beskjed hvis de så ham.» forteller Maggie.

Selv om katten var borte i godt over et tiår, hadde ikke Maggie gitt opp håpet helt.

«Jeg aner ikke hvor han har vært alle disse årene, men jeg er sikker på at han kunne fortalt meg mange gode historier. Men nå er han hjemme, og her skal han være resten av livet.»

For en fantastisk historie.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!