I 30 år var bjørnen innelåst i et bur. Men SE reaksjonen nå når hun endelig slippes ut!

Det er alltid trist å se dyr bli fengslet i bur og behandlet dårlig, spesielt når det er snakk om helt ville dyr som absolutt ikke bør stenges inne.

Bjørnen Fifi var et slikt dyr – hun satt innestengt mot sin vilje i over 30 år.

Fifi kom til dyreparken i Pennsylvania da hun bare var en liten unge, og ble tvunget til å underholde og gjøre triks for turister. Hun fikk ikke nok mat og levde under helt forferdelige forhold.

20 år etter at Fifi kom til Pennsylvania, stengte dyreparken. Men det betydde ikke frihet for den stakkars bjørnen. Eierne satte henne i et trangt, rustet bur, hvor hun ble sittende i 20 år mens eierne lette etter noen som ville kjøpe henne.

Ingen ville kjøpe bjørnen, men heldigvis dukket organisasjonen PETA, People for the Ethical Treatment of Animals, opp. De hadde hørt om de forferdelige levekårene til bjørnen, og kom for å redde henne.

Når PETA fant Fifi var det bare så vidt at hun var i live. Hun var ekstremt underernært, hadde betennelser i leddene og så virkelig ikke bra ut. Hun ble umiddelbart fraktet til The Wild Animal Sanctuary i Colorado, hvor hun fikk behandlingen hun trengte.

Se hvordan Fifi ser ut i dag i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook